Overname ARE

Al bijna 35 jaar is Wihado een betrouwbare partner op het gebied van de levering van onderdelen voor cabine- en machinebouw. Na vele jaren vol passie en werkplezier is het moment gekomen om ons bedrijf over te dragen. Vanaf 1 januari 2021 zal Algemene Rubberindustrie Eindhoven (ARE) onder eigen naam de leveringen voort zetten.

Wihado, industriële groothandel

Welkom bij Wihado, al meer dan 30 jaar hét adres voor cabinebouw en machinebouw

A.R.E. bv.

Over A.R.E. bv.

Al bijna 35 jaar is Wihado een betrouwbare partner op het gebied van de levering van onderdelen voor cabine- en machinebouw. Na vele jaren vol passie en werkplezier is het moment gekomen om ons bedrijf over te dragen.

Vanaf 1 januari 2021 zal Algemene Rubberindustrie Eindhoven (ARE) onder eigen naam de leveringen voort zetten. Wihado en ARE werken al sinds beider bestaan samen en kennen dezelfde normen, waarden en bedrijfscultuur. Leveringsbetrouwbaarheid, kwaliteit en wederzijdse meerwaarde kenmerken de samenwerking met zowel klanten als leveranciers.

ARE Rubberindustrie is sinds de oprichting in 1990 een vooraanstaande speler in het bewerken en verwerken van celrubber, massieve rubbers en kunststof schuimen. Daarnaast voert ARE een uitgebreid assortiment in onder andere maatwerkprofielen, kant- en raamprofielen, isolatiemateriaal en vloerrubber.

Lees verder

Laatste nieuws

Algemeen

Overname ARE

Vanaf 1 januari 2021 zal Algemene Rubberindustrie Eindhoven (ARE) onder eigen naam de leveringen voort zetten. Wihado en ARE[...]